Cursus Logic Pro X 101

"Muziek opnemen, creëren en af mixen op Level X"

Apple Authorised Training Logo

Logic Pro wordt gebruikt door DJ’s, Producers en andere musici om hun muziek producties op te nemen, te creëren en af te mixen. Leer werken met hét muziek programma waar ruim 60% van alle musici mee werkt, Logic Pro. De cursus Logic Pro X 101 zorgt ervoor dat je klaar bent om te werken met de software en al zijn tools.

Doelgroep

De cursus Logic Pro X 101 is bedoeld voor (aankomende) muzikanten, songwriters, DJ’s, Producers, Geluidstechnici, sound engineers en andere musici die Logic Pro X tot in de puntjes willen beheersen om de meest fantastische audio creaties op te nemen en te produceren.

Logic Pro X

Cursusomschrijving

De officiële Logic Pro X 101 cursus is zo opgezet dat je in drie dagen weet hoe je muzikale creaties kunt maken, opnemen en afmixen. Zo leer je om aangepaste audio en MIDI configuraties te maken die naadloos samenwerken met de audio studio. Leer je om een eigen nummer te componeren met Logic Pro’s software instrumenten, Apple Loops en effecten. Daarnaast leer je werken met Flex Pitch, Drummer, Drum Kit Designer, Track Stacks, MIDI effects en nog veel meer.

De interface van Logic Pro X zul je na de cursus tot in de puntjes kennen. Hierdoor wordt het mogelijk om al jouw creativiteit los te laten op het programma. Dat helpt jou als musicus om een goed overwogen beslissing te maken tussen bijvoorbeeld instrumenten, timing en export.

Tijdens de cursus is er ook voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Onderwerpen

Jouw medecursisten

Jouw medecursisten van de cursus Logic Pro X 101 zijn allemaal actief in de muziekindustrie. Van hobbymatig gebruik tot aan professionals en van componisten tot geluidstechninici. Doordat er in de cursus zoveel verschillende mensen zitten uit verschillende genres en vakgebieden vormt de cursus een bron van nieuwe inzichten en inspiratie.

Lesmateriaal

Als naslagmateriaal krijg je het e-book “Apple Pro Training Series, Logic Pro X” bij de cursus. Hier vind je alle onderwerpen terug die in de training zijn besproken.

Apple geautoriseerd trainingscentrum en examen

College of MultiMedia is Apple Authorised Training Centre. De cursus Logic Pro X 101 is onderdeel van de Apple Pro Training Series, hierdoor kun je het officiële Apple examen afleggen om Apple Certified Professional, Logic Pro X te worden. Als Apple Certified Professional is voor iedereen duidelijk dat jij een expert bent op het gebied van Logic Pro X.

Maatwerk

Deze training kun je ook als maatwerktraining aanvragen, toegespitst op jouw bedrijf, team of medewerker. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Welke software wordt er gebruikt

Als Apple Authorised Training Centre maken we altijd gebruik van de meest recente versie van het programma. Zo ben je na de cursus altijd bekend met de allernieuwste mogelijkheden en weet jij hoe je die het beste kunt inzetten.

Samenvattend

Benodigde voorkennis

Ervaring met werken met een Mac.
Beheersing van de Engelse taal (lesmateriaal en de software zijn Engelstalig) Basiskennis van audioterminologie is een pre, maar geen vereiste.

Korting cursisten bij Apple Store

Indien men deze officiële Apple training heeft gevolgd komt men in aanmerking voor een exclusieve Apple Authorized Training Centre korting bij Apple. De korting verschilt per product en ligt tussen de 3% en 6%.

Om van deze korting gebruik te maken dient men contact op te nemen met de Business Store (http://store.apple.com/nl-business), bel daarvoor 0800 - 0200 589. Geef daar bij aan dat je een AATC cursus hebt gedaan en gebruik wenst te maken van de AATC korting, vermeld hierbij College of MultiMedia.

De meerderheid van de deelnemers bekeken ook

Meer informatie?

De cursus Logic Pro 101 is onderdeel van het officiële Apple Pro Training programma. De cursussen Logic Pro 301 en Sound 101 sluiten naadloos aan op Logic Pro 101. Bekijk de Apple Training Catalogus voor uitgebreide informatie over Apple´s complete trainingsprogramma.

Logic Pro

Logic Pro X

Start volgende cursus:

Inschrijven

Duur cursus:
3 dagen

Lesdagen:
woensdag, donderdag, vrijdag

Lesdata:
6, 7, 8 januari

Tijden:
Van 10:00 tot 17:00
inclusief pauze.

Taal:
Nederlands

Locatie:
Amsterdam

Examen:
Geen examen.

Klik hier voor meer data

Duur cursus:
3 dagen

Lesdagen:
maandag, dinsdag, woensdag

Lesdata:
4, 5, 6 april

Tijden:
Van 10:00 tot 17:00
inclusief pauze.

Taal:
Nederlands

Locatie:
Amsterdam

Examen:
Geen examen.

Klik hier voor meer data

Duur cursus:
3 dagen

Lesdagen:
woensdag, donderdag, vrijdag

Lesdata:
15, 16, 17 juni

Tijden:
Van 10:00 tot 17:00
inclusief pauze.

Taal:
Nederlands

Locatie:
Amsterdam

Examen:
Geen examen.

Klik hier voor meer data

Kosten

Lesgeld: € 995,00

Totaal: € 995,00

Alle CMM cursussen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Het lesmateriaal bestaat uit een boek en een DVD met extra materiaal.
De prijs is inclusief het lesmateriaal, koffie en lunch.

Belastingvoordeel & UWV

Klik hier voor meer informatie over financieringsmogelijkheden, belastingvoordeel en UWV m.b.t. onze opleidingen en cursussen.

Training op maat

College of MultiMedia biedt ook cursussen en opleidingen op maat. De locatie, het aantal deelnemers en de inhoud van de cursus zijn bespreekbaar. Klik hier voor meer informatie.

Neem contact op via info@cmm.nl of bel 020 462 3939 voor meer informatie en vraag een vrijblijvende offerte aan.